Aan ideeen voor acties geen gebrek, zo bleek uit de laatste vergadering van onze projectgroep. Er staan meerdere acties in de startblokken. We bereiden een  actie op een lokatie  in Zutphen voor wat een uiteraard Afrika getinte middag zal worden vol actieve workshops, opgeluisterd met muziek en hapjes. Een soort Afrika dag plus variant! De datum staat al gepland, 21 april, dus noteer dat alvast!  We gaan deelnemen aan één  of een aantal boekenmarkten. Voor mensen die boeken kwijt willen, we zijn geinteresseerd in nog goed verkoopbare boeken (dus liefst niet te oud en populair). Aanstaande koninginnedag zullen we ook zeker ergens op een rommelmarkt te vinden zijn en we gaan schoolprojecten voorbereiden. Dat houdt in het geven van interactieve presentaties in  de groepen en daaraan gekoppeld acties zoals een sponsorloop of iets dergelijks. Verder staat een tweede benifietconcert op het programma en zijn er ideeen om onze werkgevers te betrekken in acties.

We houden jullie op de hoogte

Margreet