Gister een eerste bezoek gebracht aan Shimoni en dit heeft mijn gevoel versterkt dat Stichting WaridiHome een hoop kan betekenen voor Shimoni.

Veel kinderen gaan niet naar school, als ze wel naar school gaan is er een te kort aan klaslokalen, leerkrachten, is er geen water aanwezig en geen eten. Ook lesmateriaal en speelmateriaal is niet voorhanden. Er is ruimte voor een speelplaats, maar de ondergrond is rots, dus niet erg veilig voor de kinderen om te spelen.

Na terugkomst zal het bestuur zich moeten buigen over welke activiteiten prioriteit hebben,  waar we ons het eerst op gaan focussen en welke projecten kunnen op welke manier duurzaam kunnen worden opgezet. Dit gaan lastige afwegingen worden, maar willen we het als stichting goed doen moeten we wel doordachte keuzes maken.

Maar één ding is duidelijk, Stichting WaridiHome kan jullie hulp gebruiken, wij zouden liever gister dan vandaag beginnen!