Heerlijk om te weten dat internet ook in ontwikkelingslanden zijn dienst bewijst! Een eerste skypedate met Roos maakte duidelijk dat er in korte tijd ontzettend veel gebeurd. Roos is met Ali, de lokale directeur van Kids Care bezig geweest werkbezoeken af te leggen, inmiddels zijn Gerard en Lisette (bestuur van Kids Care) aanwezig en is duidelijk dat Waridihome en Kids Care nauw gaan samenwerken. Zoals Roos het nu ziet kan ze een bijdrage gaan leveren op inhoudelijk vlak; bv het beter vormgeven van de huisbezoeken die door de lokale vrijwilligers regelmatig worden afgelegd.  Het is belangrijk gezinnen goed te coachen en daar is meer training voor nodig  (waar vraag je op door, hoe zorg je dat voldoende helder wordt wat goed gaat en niet goed gaat etc.) Daarnaast zal binnen afzienbare tijd nu duidelijk worden welke gezinnen onder WaridiHome gaan vallen zodat we gezinnen daadwerkelijk kunnen gaan volgen en de donateurs op de hoogte kunnen houden van de resultaten. En natuurlijk het starten van de  daadwerkelijke financiële steun. Het plan van aanpak ligt daarvoor nu behoorlijk klaar.

Tot zover! Margreet